Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Airco service   |   Wij leveren alle merken, modellen en maten winterbanden   |   Starfit Auto Snel Service het adres voor al uw plaatschades   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service ook voor al het onderhoud aan uw nieuwe- en klassieke auto's   |   Wij hebben kennis van alle merken en alle modellen en natuurlijk ook alle types dieselmotoren

Het gevaar van geen onderhoud aan uw airco:

Verdamper reinigen
Een airconditioning in een voertuig is tegenwoordig geen luxe meer. Niet alleen geeft het een prettig gevoel maar de chauffeur kan zich vooral bij hoge buitentemperaturen beter concentreren. Toch klagen bestuurders van een met airco uitgerust voertuig vaak over: verkoudheden, tranende ogen, keelpijn en irriterende luchtwegen. Ook wordt er vaak een muffe geur waargenomen in auto's met een airco. De oorzaak is bacterievorming op de verdamper van de airco. Verse lucht wordt aangezogen en stroomt over de lamellen van de verdamper waar hij, bij ingeschakelde airconditioning, gekoeld wordt. Door de lagere temperatuur treedt er een gevoelige condensatie op het koele oppervlak van de verdamper op.

Gevolgen:

Irritatie aan de ogen, onaangename geur, infecties, geïrriteerde luchtwegen en allergische reacties.
Starfit Auto Snel Service is in staat uw airco te behandelen met een speciaal ontwikkelde vloeistof met de volgende eigenschappen:

Het resultaat is een volledig gereinigde verdamper met frisse en zuivere lucht. Het concept bestaat uit: Bel of mail voor een vrijblijvende prijsopgave!

Starfit Auto Snel Service

Parkmanagement is een manier om de kwaliteit van bedrijventerreinen in stand te houden of te verbeteren. Parkmanagement bevordert het in stand blijven van de kwaliteit van de openbare ruimte en daarmee de waardevastheid van het vastgoed. Ook maakt gezamenlijk beheer kostenbesparing mogelijk.