Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Airco service   |   Wij leveren alle merken, modellen en maten winterbanden   |   Starfit Auto Snel Service het adres voor al uw plaatschades   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service ook voor al het onderhoud aan uw nieuwe- en klassieke auto's   |   Wij hebben kennis van alle merken en alle modellen en natuurlijk ook alle types dieselmotoren

Waarom onderhoud?

Veel auto's zijn voorzien van een airco. Door bediening van de bestuurder zorgt de airco voor een comfortabel klimaat in de auto. In een airco systeem zit een fliter/droger die er voor zorgt dat vuil en vocht uit het systeem worden gefilterd.

Om ervoor te zorgen dat de airco zijn werk optimaal doet hebben deze airco systemen periodiek onderhoud nodig.

Vocht

Het kan zijn dat er vocht in het airco systeem terecht komt. Dit kan leiden tot bevriezing van de verdamper wat verstopping van het systeem tot gevolg heeft. Als het systeem verstopt raakt betekend dit dat er geen koudemiddel meer stroomt door het systeem. Hierdoor kan de compressor stuk gaan.

Vuil

Er kan op allerlei manieren vuil in het airco systeem terecht komen. Dit kan leiden tot vernauwingen en verstoppingen van het systeem. Filters/drogers moeten om de twee jaar vervangen worden. Bij reparaties moet de filter/droger altijd vervangen worden, omdat actieve koolstof wat in het filter zit verzadigd raakt door de buitenlucht. Een andere reden waarom een airco systeem onderhoud nodig heeft is dat er uit een systeem ongeveer 8% aan koudemiddel ontsnapt per jaar. Dit betekent dus dat een systeem van 800 gram 64 gram aan koudemiddel verliest. Te weinig koudemiddel kan ertoe leiden dat de compressor kapot gaat.

Laat uw airco systeem dus jaarlijks controleren door Starfit Auto Snel Service!

Starfit Auto Snel Service

Parkmanagement is een manier om de kwaliteit van bedrijventerreinen in stand te houden of te verbeteren. Parkmanagement bevordert het in stand blijven van de kwaliteit van de openbare ruimte en daarmee de waardevastheid van het vastgoed. Ook maakt gezamenlijk beheer kostenbesparing mogelijk.