Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Airco service   |   Wij leveren alle merken, modellen en maten winterbanden   |   Starfit Auto Snel Service het adres voor al uw plaatschades   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service ook voor al het onderhoud aan uw nieuwe- en klassieke auto's   |   Wij hebben kennis van alle merken en alle modellen en natuurlijk ook alle types dieselmotoren

APK Het keuringsrapport

Nadat een auto is goedgekeurd ontvangt men een keuringsrapport. Dit rapport is een bewijs dat de auto is goedgekeurd. Het rapport kan het beste bewaard worden in de auto. Tijdens een controle kan de politie vragen om een keuringsrapport.

Inhoud keuringsrapport:

Adviespunten

tijdens de keuring is het punt geen afkeur, maar het jaar erop waarschijnlijk wel

De RDW controleert APK keuringsbedrijven op goed functioneren. Dit doen ze door middel van steekproeven. Zo’n 3 tot 5% van alle keuringen die een bedrijf uitvoert worden gecontroleerd. De keurmeester krijgt tijdens het afmelden van de auto te horen of de auto in een steekproef valt. De controleur van de RDW is binnen 90 minuten aanwezig om de auto te herkeuren. Wanneer er een steekproef op uw auto valt bent u wettelijk verplicht mee te werken.

Het kan zijn dat uw het niet eens bent met de uitslag van de keuring. U kunt dan een herkeuring aanvragen. Dit moet direct kenbaar gemaakt worden bij de uitslag van de auto. De auto mag niet meer verplaatst worden en er mogen geen reparaties meer plaatsvinden. De kosten voor een herkeuring bedragen 50 Euro.
De auto wordt diezelfde dag nog gekeurd door de RDW. Wanneer het RDW u gelijk geeft hoeft u geen 50 Euro te betalen.

Starfit Auto Snel Service

Parkmanagement is een manier om de kwaliteit van bedrijventerreinen in stand te houden of te verbeteren. Parkmanagement bevordert het in stand blijven van de kwaliteit van de openbare ruimte en daarmee de waardevastheid van het vastgoed. Ook maakt gezamenlijk beheer kostenbesparing mogelijk.