Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Airco service   |   Wij leveren alle merken, modellen en maten winterbanden   |   Starfit Auto Snel Service het adres voor al uw plaatschades   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service ook voor al het onderhoud aan uw nieuwe- en klassieke auto's   |   Wij hebben kennis van alle merken en alle modellen en natuurlijk ook alle types dieselmotoren

APK: de periodieke autokeuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Dit ter bevordering van de verkeersveiligheid en bescherming van het milieu.

Volgens de regelgeving in Nederland moet u uw personenauto of bedrijfsauto (beladen niet meer dan 3.500 kg.) jaarlijks laten keuren. Als u een nieuwe auto koopt hoeft deze de eerste vier jaar niet gekeurd te worden. Hierna is de keuring om de twee jaar tot het achtste jaar van de auto. Als de auto acht jaar oud is moet hij ieder jaar gekeurd worden. Nieuwe auto's op LPG of diesel moeten wel na drie jaar gekeurd worden en daarna ieder jaar. Zware bedrijfsauto's en aanhangwagens moeten wel vanaf het moment dat ze nieuw op de weg worden toegelaten jaarlijks gekeurd worden.

De APK is een momentopname. Het geeft geen garantie dat u de rest van het jaar geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle is dus belangrijk!

Starfit keurt jaarlijks 2500 a 3000 voertuigen. Dit zijn zowel particuliere als zakelijke voertuigen.

Starfit Auto Snel Service

Parkmanagement is een manier om de kwaliteit van bedrijventerreinen in stand te houden of te verbeteren. Parkmanagement bevordert het in stand blijven van de kwaliteit van de openbare ruimte en daarmee de waardevastheid van het vastgoed. Ook maakt gezamenlijk beheer kostenbesparing mogelijk.