Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Airco service   |   Wij leveren alle merken, modellen en maten winterbanden   |   Starfit Auto Snel Service het adres voor al uw plaatschades   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service ook voor al het onderhoud aan uw nieuwe- en klassieke auto's   |   Wij hebben kennis van alle merken en alle modellen en natuurlijk ook alle types dieselmotoren

Leenauto's bij Starfit

Niets is vervelender dan geen auto tot uw beschikking hebben. Starfit heeft als service naar u vervangend vervoer beschikbaar. Sinds enkele weken hebben wij twee compleet nieuwe leenauto's. Wanneer uw auto bij ons is voor controle of reparatie, kunt u waarschijlijk één van onze leenauto's gebruiken. Wij kijken natuurlijk eerst naar de grootte en tijdsduur van de reparatie aan uw auto. Een leenauto gebruiken is echter alleen mogelijk op afspraak!

Spelregels met betrekking tot het gebruik van de leenauto's:
In de leenauto's mag niet gerookt worden.
Gelieve geen huisdieren te vervoeren in de leenauto's.
Begaat u een verkeersovertreding en krijgt u een bekeuring, dan sturen we deze bekeuring nnar u door, de bekeuring dient u zelf te betalen.
U krijgt de auto van ons schoon mee en met een volle tank. We willen hem ook graag weer schoon terug en ook weer met een volle tank.

Indien er in de auto gerookt wordt, huisdieren worden vervoerd of de auto wordt niet schoon terug ingeleverd, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de schoonmaakkosten aan u door te berekenen. Dit is ook van toepassing als de auto niet is afgetankt!

Starfit Auto Snel Service

Parkmanagement is een manier om de kwaliteit van bedrijventerreinen in stand te houden of te verbeteren. Parkmanagement bevordert het in stand blijven van de kwaliteit van de openbare ruimte en daarmee de waardevastheid van het vastgoed. Ook maakt gezamenlijk beheer kostenbesparing mogelijk.