Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Airco service   |   Wij leveren alle merken, modellen en maten winterbanden   |   Starfit Auto Snel Service het adres voor al uw plaatschades   |   Starfit Auto Snel Service sinds 1972   |   Starfit Auto Snel Service ook voor al het onderhoud aan uw nieuwe- en klassieke auto's   |   Wij hebben kennis van alle merken en alle modellen en natuurlijk ook alle types dieselmotoren

Autoschade & herstel

Melden schade
Wanneer er sprake is van schade aan uw voertuig, dan kunt u bellen met Starfit Auto Snel Service. We nemen met u dan meteen de gegevens door die van belang zijn. We maken een afspraak en een planning voor de reparatie. Wanneer u langskomt nemen we met u de dossiers door.

Taxatie
Door middel van moderne communicatietechnieken leggen we de schade voor aan experts bij uw verzekeringsmaatschappij en zorgen we voor een vlotte afwikkeling van alles wat met taxatie en verzekering te maken heeft.

Demontage
De beschadigde en kapotte onderdelen worden gedemonteerd en vervolgens vervangen door originele of gebruikte onderdelen. De te vervangen onderdelen worden gescheiden en milieu verantwoord afgevoerd.

Plaatwerkerij
Hier wordt de carrosserie uitgedeukt of gedeeltelijk vervangen of gericht. Er wordt gewerkt met uiterst geavanceerde las- en puntlasapparatuur, maar uiteraard beschikken wij ook over moderne meet- en richtapparatuur, inclusief speciale fabrieksdata en meetgegevens.

Montage
De auto kan nu weer opgebouwd worden. Alles wordt volgens de fabrieksgegevens gemonteerd. Door de samenwerking met de merkdealers zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste reparatietechnieken van alle merken auto's. Er worden dan ook uitsluitend ORIGINELE onderdelen gebruikt om uw auto weer op en top te krijgen. De auto wordt na montage weer goed gecontroleerd bijv. de wielophanging wordt met computergestuurde apparatuur uitgelijnd. "Wanneer nodig wordt uw auto ook van binnen gereinigd".

Aflevering van het voertuig
Wanneer wij gereed zijn met uw voertuig, nemen wij contact met u op en kunt u weer over uw eigen voertuig beschikken. Bij het ophalen van uw voertuig, ligt het Focwa garantiebewijs inmiddels in uw herstelde voertuig.

Schade aan uw auto? Neem contact op met onze vestiging!

Starfit Auto Snel Service

Parkmanagement is een manier om de kwaliteit van bedrijventerreinen in stand te houden of te verbeteren. Parkmanagement bevordert het in stand blijven van de kwaliteit van de openbare ruimte en daarmee de waardevastheid van het vastgoed. Ook maakt gezamenlijk beheer kostenbesparing mogelijk.